Trofeul Mircea Dridea – Jucatorul lunii octombrie

03/11/2017

Stimati suporteri petrolisti, s-a incheiat inca o editie a concursului nostru, cea dedicata lunii octombrie. Iata ca preferintele dumneavoastra au ramas tot in compartimentul defensiv si de aceasta data. Dupa ce primul Trofeu „Mircea Dridea”, cel pentru luna septembrie, era oferit fundasului Jean Prunescu, in luna octombrie castigatorul este chiar perechea sa din aparare, fundasul central Paul Antoche (25 de ani).
Il felicitam sincer pe tanarul nostru jucator, care a avut evolutii constant bune si a reusit in final clasarea pe primul loc al lunii, cu 86 de puncte. Laureatul lunii trecute, Jean Prunescu, a reusit o onorabila clasare pe locul al doilea, cu 73 de puncte, podiumul fiind inchis de medalia de bronz a lunii, vesnic tanarul capitan Claudiu Tudor, cu 53 de puncte. Top 5 al lunii octombrie ii mai contine pe Saim Tudor (41 de puncte) si pe singurul reprezentant al compartimentului de atac, golgheterul acestei editii de campionat – 9 goluri marcate (4 din penalty) – Sergiu Arnautu (39 de puncte).
Il felicitam pe Paul Antoche pentru castigarea Trofeului Mircea Dridea pentru luna octombrie si pe ceilalti patru colegi care au reusit clasarea in Top 5 si va invitam ca de la urmatorul meci sa incepem de la zero o noua etapa a Trofeului Mircea Dridea, cea dedicata lunii noiembrie, o etapa care insa va contine doar trei meciuri, inainte de vacanta de iarna.
Va reamintim ca atat punctajele obtinute in luna septembrie, cat si cele din luna octombrie vor fi reportate pentru alcatuirea scorului in vederea desemnarii Jucatorului editiei de Campionat 2017-2018.