Treziti-va in ceasul al doisprezecelea!

22/11/2020
COMUNICAT
„A greși este omenește, a persevera în greșeală este diabolic!”
După ce așteptările găzarilor au fost înșelate în mod repetat, iar tăcerea noastră a fost interpretată drept slăbiciune, este vremea să tragem linie și să cerem socoteală.
„Demisia Moldovan, împreună cu toată conducerea tehnică! Du-te, lasă-ne, auto-intitulatule mascul alfa al haitei de lupi, care te-ai dovedit de fapt o veveriță jigărită, de care nu se mai sperie nimeni!”
După rezultatele execrabile care ne-au dus pe loc de play-out, este imperios ca banca tehnică să-și ceară scuze public pentru compromiterea gravă a obiectivului, după care să dispară prin ușa din dos a clubului pe care l-a dezonorat. Ne-am săturat de vorbe și justificari!
Singura justificare în fotbal sunt rezultatele, iar la voi dă cu virgulă! Plecați, nu are sens să mai continuați!
Asociatia Diaspora Galben Albastră cere de urgență Adunării Generale a Acționarilor și Consiliului Director regandirea rapidă a unei strategii capabile să ne ducă în play-off și, de acolo, la promovare!
La final, un mesaj pentru echipă: „Purtătorilor ilegali de tricouri petroliste, vă sunt grele tricourile pe voi?! Probabil, pentru că deși nu par, sunt încărcate de o istorie bogată, de care suntem cu toții mândri. Mai puțin de realitatea cenușie. Datoria voastră primordială, la condițiile și bugetul pe care le aveți asigurate, este să le onorați și să produceți victoria în teren, meci de meci! Treziți-vă, în ceasul al doisprezecelea!
DOAR PETROLUL!