Periplul Mondial

07/03/2018

Sambata, 3 martie, la ora 11:00, intr-o atmosfera calda si placuta, ADGA a gazduit o noua actiune la Magazinul Oficial al Clubului Petrolul. Domnul Razvan Fratila, membru de onoare al ADGA, a lansat volumul al III-lea, PERIPLUL MONDIAL, din Monografia domniei sale Petrolul Ploiesti, Istorie si traditie.

Aproximativ 60 de suporteri petrolisti au tinut sa fie alaturi de emotionatul autor, multumindu-i si sprijinindu-l cu aplauze puternice. Din Panteonul Petrolist au coborat pentru cateva momente printre noi, muritorii de rand, pentru autografe, cateva Legende Petroliste: Mircea si Virgil Dridea, Camil Oprişan, Eduard Iuhas şi George Marin.

Alaturi de membrii ADGA, gazda ne-a fost Presedintele Cristi Vlad, caruia ii multumim frumos pentru intelegere si pentru modul cum a inteles sa sprijine aceasta lansare de carte.

Petrolul Ploiesti, Istorie si Traditie poate fi gasit de acum in Magazinul oficial al clubului, deocamdata doar volumele II (GLORIA) si III (PERIPLUL MONDIAL), fiecare avand un pret de desfacere de 79 de lei. Incepand cu luna iunie 2018 li se va adauga si volumul I (INCEPUTURILE), care se afla in re-editare, tirajul initial fiind epuizat. Va vom anunta in timp util momentul aparitiei acestui volum la Magazinul Oficial al clubului.