Licitatia tricoului lui Astafei

02/08/2016

ADGA te provoaca la o noua licitatie: unul dintre cele mai ravnite tricouri din echipa Lupilor: tricoul cu nr. 42, apartinand lui Victoras Astafei. Un obiect unic de colectie, a carui autenticitate ADGA o garanteaza, el fiind incredintat ADGA chiar de catre Victoras. Fondurile stranse din aceasta licitatie vor fi donate de catre ADGA, Asociatiei Sportive Petrolul ’52 pentru finantarea inceputului de activitate.
Haideti petrolisti, deschideti-va inima si licitati pentru tricoul autentic al unui Lup autentic. Incepem licitatia de la suma de 150 lei.
Licitatia se incheie 09.08.2016, ora19.00!
Licitatia noastra are un regulament simplu:
1. Suma de la care incepem licitatia este de 150 de lei.
2. Licitatia va fi castigata de cel care ofera suma cea mai mai mare.
3. Cel care castiga licitatia trebuie sa faca dovada platii, in termen de 24 de ore de la incheierea acesteia.
4. Cei care doresc sa liciteze, trebuie sa trimita OBLIGATORIU un mesaj catre administratorii paginii, cu datele personale si cu modalitatea prin care vor plati, in cazul in care vor fi declarati castigatori ai licitatiei.Daca nu vor face acest lucru postarea cu suma licitata va fi stearsa,nefiind luata in considerare.
5. In cazul in care nu se realizeaza acest lucru, va fi declarat castigator urmatorul participant cu cea mai mare suma licitata, care la randul sau trebuie sa faca dovada platii in urmatoarele 24 de ore.
P.S. Rugamintea noastra este aceea ca avem nevoie de seriozitatea tuturor celor care participa la aceasta licitatie.