La multi ani ADGA! La multi ani Romania!

01/12/2023

???? Împlinim astăzi 10 ani de la înființarea Asociației Diaspora Galben Albastră! ????
Într-o zi atât de semnificativă pentru România, Ziua Națională de 1 Decembrie, sărbătorim nu doar aniversarea noastră, ci și spiritul puternic al comunității românești din întreaga lume.

Suntem mândri să fim o familie galbenă și albastră, unită de dragostea pentru țara noastră. La mulți ani, Asociație Diaspora Galben Albastră! ????????????????

Mulțumim din inimă membrilor, voluntarilor și susținătorilor noștri pentru fiecare pas făcut împreună. Suntem o comunitate puternică, iar fiecare dintre voi a contribuit la această poveste minunată.

Nu uităm să transmitem și gânduri de apreciere fanilor petroliști! La mulți ani, dragi prieteni ai culorilor galben și albastru!⚽️???????? Să aveți un an plin de victorii și momente memorabile!

În continuare, suntem hotărâți să construim poduri și să promovăm unitatea românească. Mulțumim pentru că sunteți alături de noi în această călătorie extraordinară.

La mulți ani, Asociație Diaspora Galben Albastră! La mulți ani, fanilor petrolisti! La mulți ani, României! ????????????????????