Jucatorul meciului pe luna Aprilie

12/05/2018

Dragi petroliști, am mai încheiat încă o lună din trofeul Mircea Dridea. Este drept, cu un meci pe care îl dorim uitat cât mai curând cu putință. Tocmai de aceea nu îl vom detalia aici și vom menționa doar clasamentul voturilor pentru jucătorii petroliști în acest meci: pe primul loc Cristian Andor (25p), pe locul al doilea Nini Popescu (18p), iar pe locul al treilea Alexandru Ciocâlteu (15p).

Astfel, suntem acum în măsură să vă oferim clasamentul lunii aprilie 2018: locul 1 și câștigător într-o manieră categorică (73p acumulate) al Trofeului Mircea Dridea – spiridușul atomic Nini Popescu, care „recidivează” în aceasta competiție, fiind primul jucător petrolist care a acumulat doua trofee de Jucătorul lunii, care mai sunt și consecutive: martie și aprilie 2018. Pe locul secund, cu 49p, valorosul mijlocaș Cristian Andor, urmat fiind de Jean Prunescu (43p), care închide podiumul laureaților lunii aprilie. Top 5 al lunii aprilie îi mai conține pe Alexandru Ciocâlteu (41p) și pe Sergiu Arnăutu (34p).

Îl felicităm pe Nini pentru frumoasa victorie și lansăm totodata ediția mai 2018, care va începe cu partida de vineri de la Bradu. Trofeul Mircea Dridea aferent lunii aprilie, precum și cadoul oferit în parteneriat de ADGA și Mercury Lighting îi vor fi conferite lui Nini Popescu de către Seniorul însuși la primul meci din luna mai de pe Arena Ilie Oană.

Va readucem aminte, stimați suporteri, că voturile tuturor lunilor de până acum vor fi reportate la final, pentru a se determina Jucătorul Ediției de Campionat 2017-2018.

Hai Petrolul!