CUM SĂ DISTRUGI UN CLUB, O ISTORIE, O LEGENDĂ!

12/06/2021

In ultima perioada am asistat de pe margine la diverse negocieri ale unor oameni, din toate ariile, interesati de binele Petrolului. Atat de interesati incat nici pana acum, cu 3 zile inainte de reunirea lotului, nu avem o imagine clara asupra viitorului clubului.

Astazi, dupa ce s-au consultat cu suporterii in repetate randuri, Primaria Ploiesti „a tinut cont” de parerea acestora si a decis sa informeze ACS Petrolul 52 ca, in cazul in care vor face parte din asociatie, SC Hale si Piete „va avea drept de veto in ceea ce priveste toate hotararile ce vor fi luate la nivelul asociatiei”, „respectand” astfel dorinta suporterilor. Am asistat la un spectacol cu suporterii plimbati pe la diverse locatii pentru a li se cere „opinia”, una ce este apoi calcata in picioare de oameni alesi in functii publice chiar si de catre acestia.

Politicul dovedeste, prin acest comunicat, ca pentru ei Petrolul este doar un instrument si o jucarie ce le-a scapat din mana in 2011 si o vor inapoi cu orice pret chiar daca asta inseamna distrugerea actualei structuri ACS Petrolul 52. Presiuni au existat tot timpul, dar acum totul este pe fata si destul clar vizavi de interesul fiecarei parti. Si sa nu uitam, ca una dintre cele mai mare probleme ce au dus la falimentul clubului a fost chiar politicul dar si bataie de joc a fostului primar Badescu, reprezentant al Primariei, vizavi de clubul Petrolul.

Avem un ACS Petrolul 52 cu membri fondatori plini de orgolii, si aici enumerez Cojocaru si Haralambie, ce ar trebui sa se concentreze mai degraba pe partidele de pescuit cu Ferariu (Veolia) si sa lase gandurile de conducere pentru altii. De asemenea, in acelasi grup avem un presedinte Lazar ce uita ca a cheltuit un buget de 3 milioane pe o promovare ratata, uita ca aduce jucatori inca din mai (Lax, Levi) si informeaza gresit la TV ca avea doar 6 jucatori in lot in august.

Avem un Primar Volosevici ce nu mai este acel Volosevici de acum 10 ani. Unul schimbat in rau, ce pare ca asculta dar face exact cum doreste. Un vot de veto ce era obligatoriu iata, prin ultima adresa, arata ca de fapt acela era interesul suprem: controlul asupra clubului FC Petrolul si fortarea acestui control prin detinerea marcilor oferite cu buna stiinta catre Primarie, una ce trebuia sa le protejeze si nu sa se foloseasca de ele. Avem un Vivi Rachita ce (va) baga batul prin gard daca nu va ajunge sa conduca in asociatia ACS Petrolul 52 si care este sustinut de suporteri deveniti politicieni!

Amebelor parti, mult succes in distrugerea Petrolului. Primaria a mai facut-o odata, de ce nu si a doua oara?

Vreti sa ajutati Petrolul? Solutia e simpla: 3-3-3 fara drept de veto alaturi de ACS Petrolul 52!