Craciunul fericirii, Craciunul ADGA!

20/12/2014

In aceasta dimineata, la pub-ul Yell’Wolf situat sub peluza fanilor Petrolului, a avut loc un eveniment special, de suflet, organizatorii – membrii Asociatiei Diasporei Galben-Albastre (ADGA) – aducand un strop de fericire copiilor gazduiti de Centrul de Plasament din Filipestii de Targ.

Actiunea, sprijinita de colectivul cotidianului Telegrama și de sponsori inimosi precum societatile Firesco, Tymbark, Gral Medical si Yell’Wolf Pub s-a adresat unui număr de 39 de baieti cu varste cuprinse intre 6 și 18 ani, cu totii având diferite forme de dizabilitate ori grade de handicap, copii aflati in dificultate, separati – temporar sau definitiv – de parintii lor. “Un colectiv deosebit, format din copii proveniti din familii dezmembrate ori pur si simplu abandonati, foarte multi dintre ei fiind deosebit de receptivi și sensibili! Este clar, cel putin pentru mine este mai usor sa lucrez cu astfel de tineri cu handicap” a declarat Elena Gabriela Marin, responsabila generala al proiectului.

Cu fetele luminoase, dornici sa se intalneasca mai repede cu Mos Craciun, copiii au sustinut un program de colinde in preajma bradului impodobit. Iar Mosul, venit agale si sprijinit de o Craciunita autohtona, a poposit mai bine de o jumatate de ora rasplatind prestatiile generos aplaudate. Acestuia i s-a alaturat și Gheorghe Andrei, fostul presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri, dar si Sandel Vlaiculescu, fiul regretatului mare arbitru internațional Emil Vlaiculescu, ambii aducand plase cu cadouri pentru cei mici. Frumos!

Asa cum s-a intamplat si in urma cu un an, membrii ADGA au organizat impecabil intreaga actiune, nobilul scop al implicarii acestora sub nucleul iubirii lor de-o viată, Petrolul, fiind de aplaudat! Poate ca nu degeaba in prim-planul segmentului invitatilor a stat Mircea Dridea, fosta glorie a galben-albastrilor din urma cu mai bine de 40 de ani!

Dintre organizatorii ADGA s-au distins Sorin Duță, Mihai Stroe (Mondialu’), Bogdan Paun, George Andone, Cătălin Preda, Ionut Catalin și Iulian Ghița, cu totii veniți acasă, în România, de peste mari si tari, cu totii animati de dragostea pentru Petrolul, echipa lor de suflet, si care, din foarte putinul timp liber avut la dispozitie si-au sacrificat o parte pentru a-si demonstra și faptic iubirea neconditionata. Cum sa nu-i apreciezi?

Diseara, de la ora 18:00, in acelasi spatiu, se va lansa volumul al doilea al cartii ”Petrolul Ploiesti, Istorie și Traditie-Gloria”. Statisticianul Razvan Fratila, autorul cartii, va oferi, cu acest prilej, autografe tuturor celor prezenti la evenimentul lansarii.

Ziua se va încheia cu dineul aniversar oferit de ADGA la Ambasador Luxury Events, incepand cu ora 20:00, la care vor participa 60 de invitati din randurile fostelor glorii petroliste, suporterilor, presei, donatorilor, sponsorilor si membrilor ADGA din Romania.

http://ph-online.ro/sport/item/49263-craciunul-fericirii-craciunul-adga-galerie-foto