COMUNICAT DE PRESA COMUN ADGA-LSCT

06/10/2015

Stimati iubitori ai scutului galben-albastru petrolist,

Dorim sa va aducem la cunostinta o actiune de suflet initiata in comun — in aceste vremuri grele pentru echipa noastra — de catre Asociatia Diaspora Galben-Albastra (ADGA) si Liga Suporterilor „Constantin Tabarcea” (LSCT), odata cu inceperea unui nou an scolar asociatiile noastre s-au gandit sa se apropie de generatia de maine si de aceea au achizitionat 1.000 de coperti pentru caiete scolare in culorile care ne leaga pe toti: galben si albastru.
Aceste coperti vor fi daruite micutilor de la mai multe scoli din judet, care au inceput la 14 septembrie primul lor an de scoala. Ne dorim ca aceasta experienta majora, cum este inceputul vietii de scolar, sa fie legata si de echipa simbol a orasului Ploiesti si a judetului Prahova. Pentru ca Petrolul e parte integranta a cotidianului oricaruia dintre noi. Speram ca in inimile lor sa creasca modesta samanta sadita prin acest apel discret la neuitare, la perpetuarea spiritului petrolist si la mobilizare in jurul Petrolului pe care — asa cum l-am primit de la cei batrani — il dam mai departe celor ce vin dupa noi. Petrolul trebuie sustinut neconditionat, atat la bine, cat si la rau. De aceea ni s-a parut ca cele mai bune ‘cuvinte de invatatura’ nu pot fi decat versurile ce incheie imnul petrolist, care vor insoti pe micutii gazari in fiecare zi de scoala de acum incolo.

Multumirile noastre conducerilor scolilor pentru solicitudine si pentru sprijin in distribuirea copertilor precum si clubului de fotbal Petrolul Ploiesti pentru permisiunea acordata de a folosi numele si sigla clubului in actiunea noastra.

Mergem inainte cu convingerea ca atata vreme cat Petrolul leaga generatiile de gazari de la cei mai batrani la cei mai tineri, atata vreme cat aceasta echipa traieste in inimi de copii, viitorul nu ne mai sperie. Impreuna suntem puternici si stim ca Petrolul va trece de orice vicisitudine!