Articole aparute in presa

25/01/2022
Dragi găzari,
Articole aparute în presa ultimelor zile ne neliniștesc profund pe toți. Se vehiculează întârzieri și incapacitate de plată la club. Se pare că persoane din anturajul clubului au trebuit să aducă bani de acasă și să împrumute clubul pentru a supraviețui.
Având în vedere că presa nu este întotdeauna informată corect și nu stă grozav la capitolul deontologie, solicităm deschis Președintelui Costel Lazăr să facă o prezentare publică și cu cărțile pe față a situației actuale a Petrolului. Suntem interesați să ne așezăm la masa cu conducerea clubului, cu alte facțiuni ale suporterilor, cu reprezentanții administrației locale și să căutăm SOLUȚII CONCRETE. Transparență deplină și soluții concrete. Atât! Nimeni nu vrea capul nimănui, toți suntem în aceeași barcă, toți iubim Petrolul.
Facem apel totodată la firmele orașului și județului să-și aplece atenția asupra clubului și să sprijine financiar această Tradiție aproape seculară. Toți vrem fotbal mare la Ploiești, o echipă cu valențe europene. Autoritățile locale sunt de asemenea rugate să identifice posibilități concrete de a ajuta dezinteresat echipa orașului. Oare ploieștenii sunt mai nevolnici decât comunele și orașele cu echipe în primul eșalon?! Ar fi păcat ca din orgolii nejustificate să sacrificăm acest sezon atât de promițător! Transparență, onestitate, soluții, voință colectivă – e tot ce cerem!
Hai Petrolul!