Multumim echipei TV a Petrolului!

18/06/2017

Deși a jucat acest sezon în liga a 4-a, Petrolul a avut șansa de a fi televizata meci de meci, fie ca a jucat acasă, fie în deplasare. Fanul petrolist a putut fi permanent alături de echipa lui de suflet, fie pe stadion, fie în fata ecranului (in unele cazuri chiar la mii de kilometri depărtare), Petrolul nostru iubit putând fi urmărit la lucru, ca orice echipa mare, de suporterii de pe tot mapamondul.
Acest succes deosebit nu ar fi fost posibil fără nebunia frumoasă a unor entuziaști, care cu eforturi uneori supraomenești şi lucrând în condiții grele, șicanați, luați uneori în băşcălie, nu s-au abătut de la misiunea lor, de a ne aduce Petrolul aproape. ADGA mulțumește din suflet echipei TV și sprijină acest proiect extraordinar printr-o donație de 500 de euro pentru aceşti vajnici eroi de pe stadion.

Vă îndemnam și pe voi, fraților gazari, care v-ați bucurat de goluri, de faze memorabile si de fotbal petrolist, oriunde v-ați fi aflat în lume, sa sprijiniți, acum, după putință acest proiect, fără de care cei aflați departe din punct de vedere geografic de Petrolul nu ar putea avea parte de bucurie și trăire petrolistă.

Vă mulțumim din suflet şi hai Petrolul!