Concurs de pronosticuri

09/06/2016

Dragi gazari, pentru ca orice continuitate se naste din traditie, ADGA a premiat si in acest an castigatorii Concursului de Pronosticuri promovat pe DoarPetrolul.ro, „agora” tuturor petrolistilor.
Evenimentul a avut loc pe data de 8 iunie la ora 18h la Stadionul „Ilie Oana”, prin amabilitatea domnului Constantin Arsene, care ne-a pus la dispozitie sala de conferinte, precum si cu concursul unor sponsori generosi, Doru Alexiu, Dan Rusu, Liviu Draghici. ADGA a oferit premii substantiale primilor 11 clasati (locul 10 si 11 aflandu-se la egalitate de puncte).
Premiile au constat din cele doua volume de poezii cu autograf ale Poetului din Peluza, din esarfe ADGA, materiale de marketing cu Petrolul, precum si din produse promotionale Philipps. Pentru ca bucuria se cere udata, a fost oferita cate o sticla de vin din colectia aniversara Petrolul 90 de ani. Pe aceasta cale le multumim din inima celor ce ne sunt alaturi si ne onoreaza cu increderea lor, precum si participantilor la concurs. In aceste vremuri tulburi, gazarii strang randurile si va asiguram ca ADGA va continua pe aceeasi linie cu care v-a obisnuit in scurtul timp de la infiintare. Hai Petrolul!

Part 1