Aniversare 50 de ani

11/10/2016

ADGA va invita cu mic, cu mare, la cea mai importanta aniversare a anului – sarbatorirea a 50 de ani de la cea mai rasunatoare victorie a Petrolului din intreaga sa existenta: pe data de 12 octombrie 1966 Campioana Romaniei, FC Petrolul Ploiesti, invingea cu 3-1 in Cupa Campionilor Europeni pe FC Liverpool, campioana Angliei, proaspat devenita Campioana Mondiala la Cupa Mondiala din 1966.
Evenimentul va incepe sambata, 15 octombrie, la ora 17:00, in Templul Petrolului, Stadionul Ilie Oana, cu un meci demonstrativ in care se vor întalni o echipa alcătuita din foste glorii ale Petrolului si o reprezentativa a Vaii Prahovei.
La ora 19:00 va avea loc meciul de campionat intre Petrolul si CS Cornu, in cadrul Ligii A Prahova.
Pentru a sarbatori acest eveniment extraordinar din viata echipei noastre, ADGA va provoaca la un concurs de cultura generala legat de evenimentul pe care il sarbatorim sambata. Va fi un concurs cu premii, asa cum ADGA deja v-a obisnuit, si se va desfasura in zilele de miercuri, 12 octombrie, joi, 13 octombrie si vineri, 14 octombrie, pe postul de radio partener al ADGA, Radio Prahova (99.2 FM). In fiecare zi vom premia cei mai fideli suporteri petrolisti, cei care vor dovedi ca isi cunosc cu adevarat istoria. Premiile fiecarei editii de concurs vor fi:
– 6 invitatii la Evenimentul de sambata, 15 octombrie,
– 6 esarfe petroliste cu ADGA
– 3 exemplare din volumul al 2-lea, Gloria, al exceptionalei Monografii “Petrolul Ploiesti, Istorie si Traditie” a d-lui. Razvan Fratila, care in luna decembrie a acestui an va lansa cel de-al treilea volum, “Periplul Mondial”, cel care acopera si acest moment de glorie sportiva al echipei noastre.
Mult success la concursuri si sa ne vedem cu totii in tribunele Arenei Ilie Oana, sambata, 15 octombrie, ora 17:00!